Hoe het werkt?

Wij bieden enkele tuinsets aan voor een begin bedrag. Het begin bedrag wordt om de 2 uur zolang de tuinset nog beschikbaar is omlaag gaan met € 50,- !! *Als de tuinset verkocht is doet deze niet meer mee aan de volgende prijsverlaging ronde.

 

Voorbeeld:

Tuinset Y begint om 10.00uur met een bedrag van €750,- , 
De prijs van tuinset Y wordt (indien deze niet verkocht is) om 12.00uur verlaagd naar €700,-.

En omdat niemand nog op tuinset Y heeft geboden voor 14:00uur wordt de tuinset prijs nogmaals verlaagd naar €650,-! Om 14.15uur besluit Dave dat hij tuinset Y erg graag wil hebben en mailt ons zijn gegevens, Dave koopt tuinset Y voor € 650,-!

Jeroen die ook graag tuinset Y had willen kopen maar € 600,- in gedachten had , baalt dat hij heeft gewacht en niet eerder heeft toegehapt!

Een iedere die een bod uitbrengt accepteert automatisch de onderstaande verkoop voorwaarden voor deze veiling, welke online op www.4seizoenentuinmeubelen.nl of offline bij ons in de megastore Enschede te lezen zijn.

 

Veiling voorwaarden

Periode veiling

De veiling start op zaterdag 23-09-2017 om 10.00uur. De veiling eindigt op 23-09-2017 om 17.00uur, daarna vervallen alle aangeboden prijzen en kan er geen aanspraak worden gemaakt op aangeboden items.

 

Elke 2 uur zal de prijs dalen met € 50,- tot een minimaal ingestelde prijs per product . De prijzen kunnen per tuinmeubel of tuinset verschillen. De minimale prijs van het artikel wordt niet vooraf gepubliceerd.

 

 

Aangeboden producten 

  • De tuinmeubelen worden aangeboden in de huidige staat en op basis van afhaal Enschede. Bezorgingen na koop is mogelijk in overleg. Indien de verkoper op de hoogte is van schade aan het product zal dit er bij worden vermeldt. 
  • Producten worden aangeboden op Facebook en in onze megastore in Enschede.
  • De koop overeenkomst kan alleen worden afgesloten per mail of in onze MegaStore te Enschede. Wanneer een tuinset verkocht is wordt dit onmiddellijk gecommuniceerd en zal deze tuinset van de veilinglijst gehaald worden.
  • Elk geveilde tuinset is een uniek exemplaar. Omdat er maar 1 exemplaar beschikbaar is en de verkoop geschiedt doormiddel van veiling is de koop onherroepelijk. De koper dient het product af te nemen of een vergoeding van 10% van het aankoopbedrag te betalen indien men van de koop af wil zien.

 

 

* Het Phoenix hang ei wordt met €25,- per 2 uur verlaagd.