Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    17 June 2024

    Start van de Zomer: Hoe maak je jouw tuin zomerklaar?

    De zomer staat voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om je buitenruimte klaar te maken voor zonnige dagen en lange, warme avonden.

     

    De zomer staat voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om je buitenruimte klaar te maken voor zonnige dagen en lange, warme avonden. Of je nu een groot terras hebt of een knusse stadstuin, met de juiste tuinmeubelen creëer je een plek waar je optimaal van het zomerseizoen kunt genieten. In deze blogpost delen we tips en ideeën om je tuin klaar te maken voor de zomer.

     

    Plan je buitenruimte

    Voordat je nieuwe tuinmeubelen aanschaft, is het belangrijk om je buitenruimte goed te plannen. Meet de beschikbare ruimte op en bedenk wat je wilt doen in je tuin. Wil je een eethoek, een loungegedeelte, of een plek om te zonnebaden? Door van tevoren een plan te maken, zorg je ervoor dat je meubels perfect passen bij jouw behoeften.

     

    Kies voor duurzaamheid

    Tuinmeubelen moeten bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Kies daarom voor materialen die duurzaam en weerbestendig zijn, zoals acaciahout, teakhout, aluminium, en rope. Deze materialen zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch omdat ze lang meegaan en weinig onderhoud vereisen.

     

    Kent-acaciahout-gezellig-buitenzitten

     

    Creëer een gezellige sfeer

    Kleurrijke accessoires

    Voeg kleur en persoonlijkheid toe aan je buitenruimte met kleurrijke accessoires zoals (sier)kussens, plaids, en plantenpotten. Deze accenten kunnen een groot verschil maken en je tuin een vrolijke en uitnodigende uitstraling geven.

     

    Verlichting voor de avonduren

    Sfeerverlichting is essentieel om ook 's avonds van je tuin te kunnen genieten. Hang string lights of lantaarns op en plaats LED-strips langs paden of rondom je terras. Kaarsen en windlichten op de tafel zorgen voor een warme en gezellige sfeer.

     

    Groen en bloemen

    Planten en bloemen brengen leven in je tuin. Kies voor een mix van vaste planten en seizoensgebonden bloemen om het hele jaar door kleur en geur te hebben. Grote potplanten kunnen dienen als natuurlijke afscheidingen of opvallende accenten.

     

    Comfort is key

    Comfortabele meubels zijn essentieel voor een fijne buiten ervaring. Kies voor stoelen met goede zitkussens en zorg voor voldoende schaduw met een parasol of een schaduwdoek. Denk ook aan een comfortabele loungestoel voor de ultieme ontspanningsmomenten.

     

    Japandi-hout-modern-loungestoel

     

    Is mijn tuin klaar voor de zomer?

    De start van de zomer is het perfecte moment om je tuinmeubelen te vernieuwen en je buitenruimte klaar te maken voor zonnige dagen en lange avonden. Door te kiezen voor duurzame en stijlvolle meubelen, gecombineerd met comfortabele accessoires, sfeervolle verlichting en groene accenten, creëer je een tuin waar je trots op kunt zijn en waar je graag tijd doorbrengt. Voeg comfortabele ligbedden toe voor de ultieme ontspanning en geniet optimaal van de zomer. Dus ga aan de slag, maak van je buitenruimte een verlengstuk van je huis en beleef een geweldige zomer!

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.