Neem contact op
0
Sluiten

Categorieën

Filters


    10 September 2024

    Nazomerse avonden in je eigen tuin!

    De nazomer is een magische tijd. De dagen worden korter, maar de avonden zijn nog aangenaam warm. Het licht verandert en krijgt een gouden gloed. Deze avonden zijn perfect om tijd door te brengen in de tuin.

     

    Nazomeravonden in de tuin: Het perfecte moment om te genieten van je tuinmeubels

     

    De nazomer is een magische tijd. De dagen worden korter, maar de avonden zijn nog aangenaam warm. Het licht verandert en krijgt een gouden gloed, en de geur van bloemen en gras vermengt zich met een koele bries. Deze avonden zijn perfect om tijd door te brengen in de tuin. Of je nu geniet van een goed boek, een glas wijn of een gezellig diner met vrienden, het juiste tuinmeubilair kan deze momenten nog beter maken. In deze blog bespreken we verschillende soorten tuinmeubels die ideaal zijn voor de nazomeravonden in de tuin.

     

    De Loungeset: Het ultieme comfort

    Voor de mensen die echt willen ontspannen, is een loungeset onmisbaar. Deze sets bestaan vaak uit grote, comfortabele banken en fauteuils met zachte kussens. Ze zijn perfect voor lange, relaxte avonden. Gooi wat extra dekens in de mix voor wanneer de avond koeler wordt, en je kunt uren blijven zitten terwijl je naar de sterren kijkt of geniet van een knisperend vuurtje in een vuurkorf. Loungesets zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals wicker, hout of aluminium. Voor een luxueuze uitstraling kun je kiezen voor een wicker loungeset met dikke, weerbestendige kussens. Zorg ervoor dat je loungeset bestand is tegen de wisselende weersomstandigheden van de nazomer, zodat je er ook na een regenbui direct weer van kunt genieten.

     

    Bekijk hier onze collectie loungesets!

     

    Tuinbanken: Stijlvol en tijdloos

    Een tuinbank straalt altijd iets romantisch en tijdloos uit. Zet een tuinbank neer onder een boom, bij de vijver of op een ander rustig plekje in je tuin. Deze klassieke meubelstukken zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook karakter en stijl toe aan je buitenruimte. Houten tuinbanken zijn populair vanwege hun natuurlijke uitstraling, maar metaal of gietijzer geeft een vintage en sierlijk effect. In combinatie met wat sierkussens of een schapenvacht creëer je een uitnodigende plek voor een rustig moment voor jezelf, of voor een spontaan gesprek met een vriend.

     

    Bekijk hier onze collectie tuinbanken!

     

    Eettafelsets: Genieten van lange diners

    Nazomeravonden zijn perfect voor lange diners buiten. Het is de ideale tijd om vrienden of familie uit te nodigen voor een barbecue of een uitgebreid diner in de buitenlucht. Hiervoor heb je natuurlijk een goede eettafelset nodig. Of je nu kiest voor een ronde, rechthoekige of vierkante tafel, het is belangrijk dat deze stevig is en voldoende ruimte biedt voor al je gasten. Een tafel gemaakt van teakhout is weerbestendig en veroudert mooi, terwijl een aluminium set licht van gewicht en modern oogt. Combineer de tafel met comfortabele stoelen, eventueel voorzien van kussens, zodat iedereen uren kan blijven zitten zonder ongemak. Voor een extra sfeervol diner kun je de tafel versieren met kaarsen of lantaarns en wat bloemen uit je tuin. Dit zorgt voor een warme sfeer, zelfs als de temperaturen beginnen te dalen.

     

    Bekijk hier onze collectie tuintafels!

     

    Ligbedden: Pak de laatste heerlijke zonnestraaltjes nog mee

    Zelfs tijdens de nazomer kunnen er nog zonnige dagen zijn waarop je wilt profiteren van de laatste zonnestralen. Ligbedden zijn ideaal om op te ontspannen tijdens deze warme middagen en avonden. Kies voor verstelbare ligbedden die je gemakkelijk kunt aanpassen, of ga voor een dubbele ligbed als je met z’n tweeën van het zonnetje wilt genieten. Ligbedden van aluminium met textilene bekleding zijn licht en eenvoudig te verplaatsen, terwijl houten ligbedden vaak een luxe uitstraling hebben. Vergeet niet een plaid bij de hand te houden voor wanneer de temperatuur in de avond afkoelt.

     

    Bekijk hier onze collectie ligbedden!

     

    Barset: Voor sfeervolle borrels

    Voor de perfecte nazomeravond mag een barset eigenlijk niet ontbreken. Barsets bestaan uit hoge tafels met bijpassende barkrukken en zorgen direct voor een gezellige, ontspannen sfeer. Ze zijn ideaal voor informele borrels met vrienden of familie en geven je tuin een stijlvolle, moderne uitstraling. Verlichting is belangrijk om de sfeer compleet te maken. Denk aan hangende lichtslingers of sfeervolle lantaarns om de avond af te ronden met een heerlijke cocktail of een glas wijn terwijl de avond valt. 

     

    Meer weten over barsets? Lees het in onze blog!

     

    barset isabel

     

    Welke tuinmeubelen passen het beste bij jouw nazomerse avond?

    De nazomer biedt een unieke gelegenheid om nog volop te genieten van het buitenleven. Met de juiste tuinmeubels kun je deze avonden nog comfortabeler en sfeervoller maken. Of je nu houdt van gezellig samenzijn aan een grote eettafel, liever wegdroomt op een heerlijke loungebank of lekker nog geniet van de laatste zonnestraaltjes op een ligbed, er is voor elke tuin en elk moment een passend meubelstuk. Dus steek die lantaarns aan, pak een dekentje en maak van je buitenruimte een oase van rust en gezelligheid tijdens deze prachtige nazomeravonden!

    Laat een reactie achter

    inspiratie van onze klanten

    Neem een kijkje bij onze klanten in de tuin en doe inspiratie op! Deel jouw foto's met #4seizoenentuinmeubelen op Instagram om anderen ook te inspireren.
    experience-1experience-2experience-3experience-4experience-5
    Hoe zit het bezorgproces bij ons in elkaar?

    Kleine producten: via de Post

    Kleine producten worden door PostNL of GLS bij je thuis bezorgd, wij verzenden op dinsdag en vrijdag, wanneer je de dag voor verzending nog voor 15:00uur besteld dan gaat het (wanneer op voorraad) op onze verzenddagen nog mee met verzending!

    Wanneer het pakket bij PostNL wordt verwerkt ontvang je vanuit PostNL een mailtje met hierin de Track en Trace code om je bestelling te volgen.

    Grote producten: Via onze eigen bezorgservice
    Je bestelling wordt door onze logistieke afdeling verzameld met orders bij jou uit de buurt, deze worden ingepland waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeur. Je wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld wanneer we bij je langs komen met onze eigen bezorgservice.